Algemene voorwaarden en retour

Inleiding
Dit document beschrijft de Algemene voorwaarden van Gras van Gert, zoals deze beschikbaar is via www.grasvangert.nl. In deze Algemene voorwaarden geven wij aan onder welk voorbehoud ik de informatie op de website aan je aanbiedt.


Intellectueel eigendom
Het gebruik van de informatie op mijn website is gratis zolang je deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Gras van Gert is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken.


Indien van toepassing
Voor de prijzen die op de website staan, geldt dat ik streef naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een overeenkomst met Gras van Gert te mogen claimen of te veronderstellen. Ik streef naar een actuele website. Mocht ondanks deze inspanning de informatie van of de inhoud op www.grasvangert.nl onvolledig en of onjuist zijn, dan kan ik daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden. De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Ik behoud het recht voor om de materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. Gras van Gert aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar ik via hyperlinks verwijs.

Wijzigingen
Mochten deze algemene voorwaarden wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van www.grasvangert.nl op deze pagina.
Gras van Gert
Sluisstraat 10
7411 EG Deventer
+31620890939
gert@grasvangert.nl
KVK 76653498 (staat op naam van mijn andere bedrijf Kleinzwart)
BANK NL45 INGB 0009605702
BTW NL860726368B01

 

Verzenden- en retourbeleid
1. Bij een bestelling tot €11 bedragen de verzendkosten €5,95 en tot € 50,- bedragen de verzendkosten € 4,95. Bij bestellingen vanaf € 50,-, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. 2. De levertijd van een bestelling bedraagt 2 werkdagen. Zodra jouw bestelling is verzonden, informeren wij je per mail. 3. Je bestelling wordt zorgvuldig en met aandacht en liefde ingepakt en verstuurd. 4. Wil je iets retour sturen, neem dan contact met me op voor de afhandeling. 


Verwerking persoonsgegevens
1. Gras van Gert verwerkt je persoonsgegevens voor: de acceptatie en uitvoering van je bestelling, relatiebeheer, managementinformatie, het uitvoeren van analyses en het nakomen van wettelijke verplichtingen. 2. De persoonsgegevens die wij via onze website of klantenservice ontvangen, blijven bij ons en worden niet naar anderen gestuurd. Wij delen deze informatie alleen met partijen die we nodig hebben voor onze bedrijfsvoering. Denk aan bedrijven die het betalingsverkeer afhandelen, fraude voorkomen, de kredietwaardigheid controleren, de bestelling bezorgen en promotiemateriaal verzenden.

Contact
Wil je meer weten, of heb je klachten? Neem contact met ons op: Gras van Gert Sluisstraat 10 | 7411 EG Deventer gert@grasvangert.nl 06 - 20 89 09 39

Deze algemene voorwaarden zijn voor het laatst gewijzigd op 8 juni 2022.